За нас

Представител на КЕРХЕР – Германия

Фирма “Мотоконсулт” ЕООД е упълномощен търговски представител и сервизен партньор на фирма Боро Трейд ООД – представител на КЕРХЕР – Германия, специализирана за внос и продажби на пълната гама изделия почистваща техника КЕРХЕР – пароструйки, водоструйки, подопочистващи и метачни машини и др., както и всички видове принадлежности, предлагани от фирмата – производител.

Фирма “Мотоконсулт” ООД извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на пълната гама изделия на КЕРХЕР в гр. София. Така фирмата се стреми да пренесе сервизната дейност най-близо до крайните клиенти. На склад се поддържа богата гама от резервни части и принадлежности за всички продадени от и сервизирани от фирмата машини.

КЕРХЕР – синоним на качество

Освен високото си качество концернът КЕРХЕР постоянно подобрява и своята производителност, като сега произвежда 3 пъти повече паро и водоструйки от непосредствено следващия го конкурент. КЕРХЕР бе официален доставчик на олимпийските игри “Атланта’96” и “Сидни 2000” и получи златен медал на есенния технически панаир “Пловдив’97”.

КЕРХЕР – стандарт за почистваща техника

Цялата гама на КЕРХЕР включва над 120 основни модела и стотици приспособления към тях. Те намират приложение в почти всички сфери на икономиката – транспорт, автосервизи, автомивки, строителство, селско стопанство, хранителна промишленост, машиностроене, хотели, учреждения. А също и все по-широко в бита. Интересно е например тяхното приложение за почистване на фасади, за което КЕРХЕР е разработил специални свои големи ремаркета за чистене на фасади. Тази наглед проста техника – да изпръскаш една фасада с пясъкоструйка или силна струя гореща вода, всъщност не е никак проста. Собствениците на големи паметници имат много изисквания – екологични, а също и много трудното изискване да не се поврежда фасадата, повърхността и самия камък. За това с тази дейност не се занимава всеки. Поради своите лидерски позиции в тази област КЕРХЕР е получил правото и извършил почистване на такива световно известни паметници като статуята на Христос в Рио де Жанейро, Бранденбургската врата в Берлин, статуята на Свободата в САЩ и много други известни обекти. Концернът Даймлер-Бенц и други световни фирми са приели машините КЕРХЕР за стандарт за почистваща техника.